Köp en 50/50-lott

Hej alla där ute!

Nu står Bålsta Open för dörren och det är ett stort arrangemang som många ideella eldsjälar hjälper till att dra runt. För att vi ska få ekonomin att gå ihop krävs det flera saker. Givetvis sponsorer men där ligger vi ganska bra till i år.

Det krävs också försäljning i våra kiosker under turneringen och för att uppmuntra till detta säljer vi 50/50-lotter i våra kiosker under hela turneringen med dragning på söndagen. Utöver att man kan vinna pengar så har våra sponsorer skänkt väldigt fina priser som vi hoppas ska locka många att vara med och köpa en lott.

Förstapriset i årets lotteri är något som man verkligen vill lägga vantarna på. Vi lottar nämligen ut en kontinentalsäng från Sängfabriken som är värd omkring 10 000 kronor, give or take någon tusenlapp.

För bara 20 kronor har ni alltså chansen att vara med och tävla om en sprillans ny kontinentalsäng från Sängfabriken.

Någon undrade om man bara får köpa en lott och så är det naturligtvis inte. Man kan köpa precis hur många lotter man vill! Ju fler lotter man sitter med, desto större chans har man att vinna.

Något som är väldigt kul är att vi har fått fler fina priser till potten av våra sponsorer.

Bland annat så har vår lokala loppmarknad skänkt ett presentkort på 500 kronor som man kan använda till second hand-shopping i deras butik.

Vi har också fått fina priser från sportaffären nere i centrum. Bland annat kan du vinna ett campingset med sovsäck och stormkök till ett värde av 1500 kronor.

Tennisklubben slänger också in några egna priser i potten. Bland annat kan man vinna 10 gratis tennislektioner, medlemsavgift för hela familjen samt 10 bollrör med nya tennisbollar. Vad sägs om det?

Så passa på att besöka Bålsta Open och se till att köpa en 50/50-lott i någon av våra kiosker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *