Nya medlemmar välkomna!

Hej alla ni som är intresserade av tennis!

Vi har ju länge pratat om att locka nya medlemmar till klubben och på söndag bjuder vi därför in allmänheten att komma och prova på tennis hos oss i hallen. Prova på-sessionen startar klockan 10 på förmiddagen och vi spelar så länge folk tycker det är roligt (men senast till klockan 15).

Här vill vi vara tydliga med att alla som vill komma och prova på att spela tennis är välkomna. Man behöver inte ha någon erfarenhet eller kunskap om tennis sedan tidigare. Alla från den erfarne veteranen till den kompletta nybörjaren är varmt välkomna ner på söndag.

Det spelar ingen roll om du kommer i foppatofflor eller i ett par Air Jordan, alla är välkomna oavsett tidigare tenniskunskaper eller utrustning. För den som vill låna racket finns det här på klubben. Träningskläder och skor behöver du som vill spela ta med själv.

Vi ser väldigt mycket fram emot den här dagen och hoppas att alla ni som kommer ner kommer att tycka det är trevligt! Några viktiga saker att tänka på:

– Kom i tid. Var gärna på plats några minuter före 10 så att vi kan dela ut bollar och racket och fördela ut oss över de olika banorna så att vi kan vara igång och spela vid klockan 10

– Ta med egen mat om du vill äta lunch. Lättare förtäring samt fika, smörgås, kaffe och läsk finns att köpa i cafeterian. Egen mat får normalt sett inte tas med in i hallen men på söndag gör vi ett undantag.

– Var inte rädd för att fråga oss ledare och funktionärer om det är något du undrar. Som vi brukar säga, det finns inga dumma frågor utan bara dumma svar.

– Vi är alla där för att ha roligt så slappna av och ha kul! Njut av att spela tennis, för det kommer vi att göra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *